top of page

Tragerhoito 
(Opiskelijana 01/2024 alkaen)

Niska- hartia särkyjä, stressiä, unihäiriöitä, levottomat jalat, issias-vaivat, kehon jännityksiä/jäykkyyksiä. Mm. edellä mainittuihin oireisiin helpotusta Tragerista. Sopii myös erinomaisesti esimerkiksi urheilua, liikuntaa, tanssia harjoittaville. Lisää luovuutta ja rentoutta keholle sekä mielelle.

Tragerhoidossa käytetään pehmeitä kevyitä painalluksia, venytyksiä, tuudituksia, väristyksiä kehon liikeratoja myötäillen. Hoito on kivuton ja erittäin rentouttava.

Hoidossa mahdollisuus purkaa Autonomisen hermoston kuormitustilaa, jonka voi aiheuttaa mm. pitkä-aikainen jatkuva stressi, staattiset asennot, sairaudet, erilaiset traumat.

Tragerhoidon osana on myös Trager-liikunta, liikkeet ovat keinuttavia, heiluttavia ja värisyttäviä. Liikkeiden avulla voi oppia uuden ryhdikkään, rennon ja kevyen tavan liikkua. Kävely on yksi perusliikkeistä. Aiheesta löytyy myös kirja, KOTONA KEHOSSA LÄSNÄ LIIKKEESSÄ. Kirjassa Trager-terapian periaatteista sekä liikunnasta (kirjoittanut Milton Trager) Myös kotisivuilla trager.fi on kerrottu lisää mm. hoidosta, liikunnasta, tutkimuksista.

Kesto n.90 min. Hinta 45€/kerta 

image-from-rawpixel-id-3293976-original.jpg
bottom of page