top of page

Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus perustuu resonoinnin eli myötävärähtelyn periaatteeseen. Ääniaallot ja värähtely menee syvälle kudoksiin solutasolle asti, ne syvärentouttavat sekä kehoa että mieltä. Ihmisessä on noin 70% vettä, joten keho on hyvin vastaanottavainen värähtelylle. Vertauksena, jos heität kiven veteen, syntyy veteen värähtelyä, samoin äänimaljat saavat soluissa aikaan pienen värähtelyn.

Äänimaljarentoutus saattaa helpottaa erilaisissa kipu- jännitystiloissa, stressissä tai se voi auttaa myös unettomuuteen. 45 minuutin hoito vastaa noin 3 tunnin yöunta. Äänimaljoilla voidaan tuoda hyvää rentouttavaa vastapainoa nykypäivän hektisyyteen ja stressiin, keho ja mieli saa hetken irtaantua ylimääräisestä ärsyketulvasta.

 

Hoidon poissulkevat tekijät:

-Sydämentahdistin

-Tekonivelet ja rasitusvammat (tuntuu kipuna)

-Leikkauspotilaat (lähi-aikoina operoidut)

-Syöpä

-Raskauden kolme ensimmäistä kuukautta

Yksilöhoidossa asiakas makaa hoitopöydällä kevyen peitteen alla. Maljoja soitetaan sekä kehon päällä että ympärillä. Halutessa voidaan malja laittaa esim. jumittuneen lihaksen päälle, tai kipukohdan lähelle, jolloin värähtely auttaa lihasta rentoutumaan sekä  kudosten nesteet että veri pääsevät vapaammin kulkemaan. Lopuksi herätellään asiakas lempeästi heleästi soivilla koshilla eli tuulikellolla  ja thingsoilla eli meditaatiokelloilla.

Ryhmähoidossa osallistujat makaavat  alustojen päällä, kevyen peiton alla, sekä pieni tyyny pään alla. Soitan maljoja osallistujien edessä, jolloin maljat värähtelevät osallistujille kauempaa. Ryhmähoidoissa maljoja ei aseteta keholle. Alkuun suusanallisesti autan rentoutumaan, ennen varsinaisten maljojen soittoa ja lopuksi maljat hiljenevät, sekä yleisesti hiljennytään äänen vastapainoksi muutamaksi minuutiksi. Lopuksi herättelen osallistujat lempeästi koshilla ja thingsoilla. 

Hinnat:

Yksilöhoito     60 min.              50€

Ryhmähoito   60 min.             20€/hlö

tibetan-bell-gabeefbdae_1920.jpg
bottom of page